Image
Top
Menu

Wouter & Laurens

de gebroeders Honselaar stellen zich voor

Twee broers, één drift

Onze eerste woordjes waren niet mama en papa maar ‘auto’ en ‘motor’, we reden eerder rond op de driewieler dan dat we konden lopen en toen we eenmaal wat ouder waren kochten we Matchbox en Siku autootjes bij de vleet.

Je begrijpt dat we dolgelukkig waren toen op ons achttiende verjaardag een lesauto voor de deur verscheen. Voor het eerst konden we ervaren hoe het was om in een echte auto te rijden, schakelen en sturen: het was love at first drive!

Sinds die dag is de hobby alleen maar ‘erger’ geworden. Twee broers groeiden op, werden volwassen en almaar ruziën over speelgoedautootjes veranderde langzaam maar zeker in gepassioneerde discussies, gezamenlijke aankopen én vieze handen van het sleutelen. Deze website is met recht de icing on the cake van onze gedeelde passie.

Wouter & Laurens Honselaar

Wouter en Laurens Honselaar buggy

Wouter en Mustang

Wouter is als marketeer werkzaam bij de gemeente. Hij heeft een voorliefde voor youngtimers uit Frankrijk en Duitsland, maar is ook wakker te maken voor een moderne hot hatch. Dol op roadtrips door Europa en de VS. Volgende missie: winters Scandinavië met een 4×4!

Lees meer op Linkedin.
Werkzaamheden: schrijven, presenteren én online marketing.

Laurens in 540i

Laurens komt er na 2 pogingen tot een HBO-studie achter dat hij niet op kantoor wilt eindigen en belandt in de transportsector. Als internationaal koerier en vrachtwagenchauffeur rijdt hij ruim 125.000km per jaar. Het liefst maakt hij roadtrips in youngtimers.

Lees meer op Facebook of Linkedin.
Werkzaamheden: filmen, monteren, presenteren én fotografie.