Image
Top
Menu

Wat wij doen

bij Love At First Drive

Niet alleen zijn we gek op auto’s en rijden, we vinden het ook ontzettend leuk om te schrijven en video’s te maken. We doen alles zelf: van filmen tot monteren en van schrijven tot de eindredactie. We hebben geen uitgebreid filmteam achter ons staan of camera’s van duizenden euro’s, we houden het simpel en toegankelijk.

rijtestenRij-impressies: Met onze rij-impressies willen we een oprecht verhaal brengen en bezoekers meenemen in onze beleving. Auto’s zijn voor ons meer dan een vervoermiddel en wij hopen een vleugje van die passie over te brengen op ons publiek – naast de rationele aspecten. We maken rij-impressies van de meest uiteenlopende auto’s: van klein tot groot, van diesel tot hybride en van 50 tot 500 pk. Als het maar vier wielen heeft!

 

blogBloggen: Onze eigen auto avonturen houden we bij met een persoonlijk blog. Het leven van een autogek kent veel hoogtepunten maar gaat lang niet altijd over strak asfalt: zo duikt Laurens in zijn bewogen auto verleden om al zijn ‘exen’ te bespreken en vertelt Wouter over de perikelen bij de zoektocht naar een nieuwe bolide. Met de blogs geven we onze bezoekers een sneak preview in ons eigen turbulente autoleven.


Deze bedrijven vertrouwden ons een auto toe voor een video en/of artikel:

Alfa Romeo Nederland Audi Nederland BMW Nederland BMW Dusseldorp Citroën Nederland Dacia Nederland Fiat Nederland Ford Nederland Hofmeister Automotive Honda Nederland Jaguar Nederland Jeep Nederland Land Rover Nederland Land Rover Broekhuis Lexus Nederland Mazda Nederland Mercedes-Benz Nederland MINI Nederland Nissan Nederland Opel Van der Linden van Sprankhuizen Peugeot Nederland Porsche Nederland Renault Nederland Renault Bochane Renault Kempenaar Skoda Nederland Suzuki Reno Toyota Nederland Volvo Nederland Volvo Svenscar

Bedankt allemaal voor jullie vertrouwen 🙂