Image
Top
Menu
20 augustus 2014

Fotogalerij: BMW Welt München

BMW Welt Museum München

Elk jaar ontsnap ik aan de herrie die de kermis produceert voor mijn huis, door op zomervakantie te gaan. Een mooie bijkomstigheid is dat ik dan ook mijn verjaardag in alle rust in het zonnige buitenland vier. Dit jaar verliep het echter iets anders. Mijn LAFD bedrijfs-Audi kreeg namelijk een probleempje met het voorraam, deze wilde niet meer dicht. De vriendelijke Italiaanse monteurs van de VW/Audi garage in Villa Vicentina hadden nog wel een gaatje in hun agenda, maar alleen op mijn verjaardag. Mijn vriendin Tiffany en ik brachten deze feestelijke dag dus door in een garage. Niet de ideale verjaardag, aangezien ze geen vervangende RS4 voor ons hadden klaarstaan 😉

Audi Service Italië

Maar uiteindelijk was het helemaal niet erg, want nota bene Tiffany kwam met het super idee om naar BMW Welt in München te gaan. Iets wat ik al heel lang op mijn verlanglijstje had staan uiteraard. Of te wel: de perfecte afsluiting van de vakantie en een mooi verjaardagsuitje. Vanuit de laatste camping aan het prachtige Lago di Caldonazzo reden wij via de o zo bekende Autostada del Brennero naar de BMW stad. Hoe dichter we in de buurt van München kwamen hoe meer BMW’s we zagen. Gauw een hotel in de buurt gezocht en door naar het museum. Voor de rest zal ik er niet te veel woorden aan vuil maken, check de fotogallerij maar! Overigens, BMW Welt zelf is gratis, het BMW Museum kost 9 euro per persoon. Zeker de moeite waard om beide te bezoeken. Nu Wouter en ik beide vakantie hebben gehad kan het testen weer beginnen. De eerste auto die op het programma staat? Heel toevallig een BMW!

BMW Welt Museum München

Verstuur een reactie

Laat ons weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geplaatst Door

Categorieën

Blog, BMW